POKO MELKZUUR BACTERIE in de meest zuivere vorm voor een gezonde waterhuishouding.
POKO MELKZUUR BACTERIE is een 100% biologisch natuurproduct, zonder chemische toevoegingen, op basis van melkzuur bacteriën welke gewonnen worden uit diverse geselecteerde granen, probiotica, rijstzetmelen, suikers, gisten en zeewier extract. Omdat dit een natuurproduct is, kunnen wij zeggen dat het 100% veilig is voor uw vissen.
Dosering * 1 liter POKO MELKZUUR BACTERIE is goed voor 10.000 liter vijverwater; * Vanaf 10 graden watertemperatuur een optimale werking.
Eigenschappen * Bestrijding schadelijke micro-bacteriën; * Versnelt de afbraak van afvalstoffen in de vijver; * Positieve invloed op de spijsvertering en stofwisseling van uw vissen; * Bevorderd herstel bij bacteriële infecties.
Door POKO MELKZUUR BACTERIE aan nieuw vijverwater toe te voegen helpt u het vijverwater snel te conditioneren. Gebruik: * Wekelijks 20 ml. POKO MELKZUUR BACTERIE per 1.000 liter vijverwater; * UV/OZON installatie schakelt u 24 uur uit;
Periodiek onderhoud Wij raden u aan om in het voorjaar POKO MELKZUUR BACTERIE toe te voegen voor een snelle opstart van uw vijver. Ook raden wij u aan om het midden in het seizoen en aan het einde van het seizoen nogmaals POKO MELKZUUR BACTERIE toe te passen, let echter wel op de watertemperatuur.
Kwaliteit Voor de productie van POKO MELKZUUR BACTERIE worden 100% biologische grondstoffen gebruikt. Tijdens het produktie proces wordt er streng gecontroleerd op de kwaliteit van het product. Ongeopend is POKO MELKZUUR BACTERIE 2 jaar houdbaar. Na opening van de verpakking is de houdbaarheid 6 maanden bij een omgevingstemperatuur tussen de 10 en 25 graden.
|